>> صفحه اصلی
         >> درباره روسانا
         >> اخبار
         >> مقالات
         >> تماس با ما
         >> نمایشگاهها









 
جستجو در سایت
ایران دارای دومین ناوگان بزرگ حمل و نقل نفت جهان شد

شانا _ گروه نفت: با افزایش ظرفیت ناوگان حمل و نقل نفت و فرآورده های نفتی به ١٦ میلیون تن، ایران در جایگاه دومین دارنده ناوگان بزرگ حمل و نقل نفتی جهان قرار گرفت.

 

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران در گفت و گو با خبرنگار شانا، با بیان این که این شرکت در چند سال پیش چهارمین ناوگان بزرگ دنیا را در اختیار داشت، تاکید کرد: هم اکنون با افزایش ظرفیت حمل محموله های نفتی در رتبه دوم جهان قرار گرفته ایم.

علی اکبر صفایی افزود: پیش از اعمال تحریم ها ظرفیت شرکت ملی نفتکش ایران ١٤ میلیون تن (DWT) بود که با افزایش دو میلیون تنی در یک و نیم سال اخیر هم اکنون این ظرفیت به ١٦ میلیون تن رسیده است.

فعالیت ٦٧ نفتکش ایرانی در آب های بین المللی 

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران از فعالیت ٦٧ نفتکش در ناوگان حمل و نقل نفت خام و فرآورده های نفتی ایران خبر داد و گفت: شرکت ملی نفتکش ایران بر اساس برنامه ریزی و استراتژی از پیش تعیین شده در پی ایجاد تنوع در سبد درآمدی خود است، از این رو به زودی در بخش حمل و نقل گاز ظرفیت ایران توسعه خواهد یافت.

صفایی با اشاره به این که گواهینامه های مختلفی برای تردد نفتکش در آب های بین المللی نیاز است، گفت: هم اکنون با توجه به برنامه ریزی دقیق در زمینه بهره برداری از کشتی های این شرکت همه کشتی های ایرانی دارای گواهینامه های مختلف از قبیل ایمنی، امنیت، صلاحیت کارکنان دریایی و محیط زیست دریایی هستند. 

وی صنعت کشتیرانی را یک صنعت بین المللی معرفی و تصریح کرد: این صنعت با بیش از ٤٠ کنوانسیون بیشترین کنوانسیون های بین المللی را در حمل و نقل دریایی دارد که جمهوری اسلامی ایران نیز همه آن ها را پذیرفته است.

به گزارش شانا،  هم اکنون سیستم خزانه داری کشور آمریکا بر اساس توافق نامه ژنو تحریم های شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی نفتکش در زمینه بیمه نفتکش ها را لغو و صادرات نفت به ٦ کشور آسیایی را در سطح تعیین شده را مجاز اعلام کرده است.

با اجرایی شدن توافق هسته ای ژنو قرار بود از ٣٠ دی امسال، موانع پیش روی تجارت محصولات پتروشیمی، حمل و نقل محموله های نفتی ایران برداشته شود.

توقف ممنوعیت قوانین بیمه و حمل و نقل مرتبط با محموله‌های نفت خام ایران، رفع ممنوعیت پوشش بیمه‌ای تنها به محموله‌های نفتی اختصاص دارد و شامل دیگر فرآورده های نفتی نمی شود و همچنین از این پس مانعی در ارائه بیمه، خدمات بانکی و دیگر خدمات مرتبط با کشتیرانی بین المللی برای شرکت ملی نفتکش ایران در رابطه با حمل نفت خام کشور به شش مقصد (چین، هند، ترکیه، تایوان، ژاپن، کره جنوبی) در سقف تعیین شده وجود ندارد.

    
لیست موضوعات
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد موسسه رایزنی و سلوک آموزش نوا محفوظ می باشد.
طراحی سایت و میزبانی وب : ایران طراح