>> صفحه اصلی
         >> درباره روسانا
         >> اخبار
         >> مقالات
         >> تماس با ما
         >> نمایشگاهها









 
جستجو در سایت
اقدامات ادارات با رویکرد پدافند غیرعامل اجرایی شود
معاون برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی:
اقدامات ادارات با رویکرد پدافند غیرعامل اجرایی شود

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: پروژه‌های مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی باید برای تبدیل نقاط ضعف به قوت با رویکرد پدافند غیرعامل اجرایی شود.

92/08/05

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، محمد زمانی، عصر امروز در کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی و کلیات پدافند غیرعامل اظهار داشت: پدافند غیرعامل مجموعه اقداماتی است که در مراحل سه‌گانه قبل از وقوع خطر و یا در حین حادثه و پس از آن انجام می‌شود.

وی ادامه داد: پدافند غیرعامل در هنگام بروز هرگونه تهدید طبیعی و غیرطبیعی سبب کاهش آسیب‌پذیری نیروی انسانی، ساختمان‌ها، تاسیسات، تجهیزات، اسناد و شریان‌های حیاتی کشور می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به نحوه عملکرد دستگاه‌های اجرایی در شرایط خصمانه، تصریح کرد: اقداماتی توسط دستگاه‌های اجرایی باید صورت پذیرد که قبل از وقوع تهدیدهای مورد انتظار، هزینه‌های خسارت به حداقل برسد. باید براساس سناریوهای اجتماعی، نقاط قوت و ضعف و فرصت و تهدیدی که در شرایط موجود مرتبط با خدمات هر دستگاه اجرایی است شناسایی شود.

وی اضافه کرد: پروژه‌های مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی باید برای تبدیل نقاط ضعف به قوت و تبدیل تهدیدها به فرصت در غالب یک برنامه عملیاتی صورت گرفته و اقدامات در حال انجام نیز با رویکرد پدافند غیرعامل اجرایی شود.

مدرس پدافند غیرعامل در سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اذعان داشت: لازم است با تشکیل کارگروه‌های آموزشی مناسب در هر دستگاه اجرایی، اقدامات مورد نیاز  در غالب مانورهایی شبیه‌سازی شود تا در زمان وقوع حادثه مدیریت آن برای برگشت به شرایط عادی کمترین هزینه را در بر داشته باشد. بعد از واقعه 11 سپتامبر 2011 و همچنین پخش پاکت‌های سیاه‌زخم در آمریکا و سپس اقصی نقاط جهان توجه به تهدیدات بیولوژیک و بیوتروریسم در جهان افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به تهدیدات بیولوژیک و بیوتروریسم، خاطرنشان کرد: پذیرفته‌ایم بیولوژیک یکی از مواردی است که مواد آن در سلاح‌ها مورد استفاده قرار گرفته و همچنین در کشاورزی بسیار دخیل است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: بیوتروریسم کشاورزی به انتشار تعمدی پاتوژن‌ها در منابع و ذخایر غذایی به‌ منظور ایجاد تلفات و صدمات انسانی و اختلال در امور اقتصادی گفته می‌شود.

زمانی یادآور شد: شیوع یک بیماری در بخش کشاورزی، تهاجمات و حملات بر روی دام‌ها و چهارپایان و بیماری‌های گیاهی، می‌تواند بطور بالقوه سبب تلفات انسانی به واسطه تغذیه از محصولات آلوده شده و یا به واسطه تماس با حیوانات ناقل، بیماری به انسان منتقل شود.

    
لیست موضوعات
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد موسسه رایزنی و سلوک آموزش نوا محفوظ می باشد.
طراحی سایت و میزبانی وب : ایران طراح