>> صفحه اصلی
         >> درباره روسانا
         >> اخبار
         >> مقالات
         >> تماس با ما
         >> نمایشگاهها









 
جستجو در سایت
به منظور مقابله به موقع با حوادث غیرمترقبه صورت گرفت برگزاری کنفرانس مدیریت بحران در بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران

 به منظور مقابله به موقع با حوادث غیرمترقبه صورت گرفت

برگزاری کنفرانس مدیریت بحران در بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران

کنفرانس علمی مدیریت بحران با حضور 50 نفر از اعضای کمیته بحران و تعدادی از پرسنل بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران برگزار شد.

92/06/12

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، کنفرانس علمی با عنوان «مدیریت بحران» ظهر امروز در بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران برگزار شد.

در این کنفرانس افزون بر 50 نفر از اعضای کمیته بحران و نیز پرسنل بهداشت و درمان و بیمارستان صنعت نفت گچساران حضور داشتند.

دبیر کمیته بحران بهداشت و درمان صنعت نفت این شهرستان و استاد این کنفرانس علمی؛ به بیان مطالبی در زمینه اهمیت و ضرورت مدیریت بحران در دنیای کنونی پرداخت.

کریم رحمانی اظهار کرد: در دنیای کنونی با توجه به وقوع حوادثی از قبیل سیل، زلزله، سیلاب‌های فصلی، تصا‌دف‌های هوایی و ریلی و تروریسم و اغتشاشات خیابانی؛ افزایش اطلاعات در زمینه مقابله با بحران امری لازم و ضروری است.

وی با بیان اینکه در جریان هر بحرانی به گروهی از مردم صدمه وارد شده و آنها را از خانه و کاشانه خود بیرون می‌کشد، افزود: در این مواقع، مهم‌ترین مؤلفه « مدیریت بحران در عرصه بهداشت و درمان » خواهد بود.

دبیر کمیته بحران بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران با تشریح مدیریت بحران از دو جنبه استراتژیک و کاربردی تصریح کرد: بحران از هر نوع که باشد آثار قابل ملاحظه‌ای بر سرنوشت سازمان دارد.

رحمانی ادامه داد: بر این اساس نیاز به آشنایی با اصول و شیوه‌های صحیح مدیریت بحران هنگام معضلات و مشکلات اساسی، بیش از پیش احساس می‌شود.

وی مدیریت بحران را یک بخش اساسی از مدیریت استراتژیک دانست و عنوان کرد: غافل‌گیری و اضطراب، حملــه به اهـداف حیـاتی، تهـدیـد ارزش‌های بنیـادین، محدودیت، کمبود و یا نقص اطلاعات و نیز محدودیت و فشردگی زمان تصمیم‌گیری از جمله شاخصه‌های مهم بحران است.

لزوم آمادگی پرسنل بهداشت و درمان نفت برای مقابله با حوادث احتمالی در گچساران

رحمانی با بیان اینکه بحران دارای ویژگی‌های مثبتی نیز است، ابراز داشت: تقویت انسجام و یکپارچگی، ظهور استراتژی‌ها و تصمیمات بدیع و نوآورانه از جمله ویژگی‌های مثبت بحران است.

وی جلوگیری از بروز بحران‌های بزرگتر با آگاه‌سازی سیستم و تقویت حس همدلی و همکاری را از دیگر ویژگی‌ها و نتایج مثبت بحران برشمرد.

رحمانی با اشاره به اینکه کاهش خسارت‌ها، آمادگی، واکنش اضطراری و بازسازی به عنوان چهار رکن اساسی بحران است، تصریح کرد: مدیریت بحران؛ کنترل بحران در زمان بسیار کوتاه با استفاده از بهترین اصول و روش‌هاست.

وی افزود: پروسه مدیریت بحران شامل کاهش تقاضا، افزایش عرضه و برنامه‌ریزی و نظارت بر فرماندهی بحران است.

رحمانی یادآور شد: دستورالعمل این کمیته در سه مرحله قبل از وقوع بحران، حین بحران و بعد از وقوع بحران مطرح شده و آمادگی پرسنل کمیته بحران برای مقابله با حوادث و بلایای احتمالی در منطقه گچساران امری لازم و ضروری است.

    
لیست موضوعات
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد موسسه رایزنی و سلوک آموزش نوا محفوظ می باشد.
طراحی سایت و میزبانی وب : ایران طراح