مدیر عامل شرکت بهرهبرداری و مدیریت پترو پارس خبر داد
نخستین ترین فازهای 15و16 پارس جنوبی بهزودی راهاندازی میشود
مدیر عامل شرکت بهرهبرداری و مدیریت پترو پارس از راهاندازی نخستین ترین فازهای 15و16 پارس جنوبی در آینده نزدیک خبر داد.
92/06/04
به گزارش خبرگزاری فارس از عسلویه به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه پارس جنوبی، مهرداد صفوت اظهار داشت: با انجام مراحل پیش راهاندازی، نخستین ترین فازهای 15 و 16 پارس جنوبی بهزودی راهاندازی میشود.
وی افزود: پیشبینی میشود بخش مقدماتی طرحهای توسعهای فازهای 15 و 16 پارس جنوبی که حدود شش ماه به طول انجامیده است بهزودی به بهرهبرداری برسد.
صفوت در باره صرفهجویی ارزی که در راهاندازی فاز 15 و 16 انجام شده، بیان کرد: به طور معمول پنج درصد کل سرمایه یک پروژه برای راهاندازی آن صرف میشود، این در حالی است که در راهاندازی بخش اول فاز 15 و 16 تنها یک سوم هزینه در نظر گرفته شده برای راهاندازی صرف شده است.
وی اضافه کرد: تلاش در خریداری و یا ساخت پالایشگاه همراه با اجرای همه عملیات راهاندازی و بهرهبرداری از پالایشگاههای فازهای 12 و 19 پارس جنوبی از جمله اهداف شرکت بهرهبرداری و مدیریت پترو پارس است.
صفوت به بیان پروژههای در دست اقدام این شرکت پرداخت و گفت: پیشراهاندازی و راهاندازی بخش خشکی فاز 19 پارس جنوبی و اجرا و پیادهسازی سیستم مدیریت نگهداری و تعمیرات رایانهای (CMMS) در بخش خشکی این فاز ازجمله پروژههایی است که در آیندهای نزدیک به بهرهبرداری میرسد.
مدیر عامل شرکت بهرهبرداری و مدیریت پترو پارس یادآور شد: در گذشته به علت نبودن برنامه صحیح از روند پیشرفت بخشهای مختلف پروژه، اجرای عملیات با کندی مواجه بود؛ این در حالی است که با اجرای برنامه ICPS از مرحله ساخت تا بهرهبرداری یک پالایشگاه برنامهریزی شده است.
وی افزود: نرمافزارCMMS نیز از جمله نرمافزارهایی است که میتواند بهرهبردار را برای راهبری هر چه بهتر یک پالایشگاه همراهی کند، زیرا در صورت تعمیر و تعویض هر قطعه این نرمافزار هشدار میدهد.
صفوت با اشاره به این که 51 درصد از شرکت POMC ایرانی و 49 درصد خارجی است، بیان کرد: در عملیات پیشراهاندازی و راهاندازی فازهای 15 و 16، شریک خارجی شرکت POMC بر این امر اصرار داشت که از نیروهای هندی و فیلیپینی استفاده شود، اما در نهایت قرار شد این پروژه با ترکیبی از نیروهای ایرانی و خارجی انجام شود.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری و مدیریت پترو پارس اضافه کرد: برای جذب نیروهای متخصص با همه دانشگاهها در زمینه معرفی مهندسان شیمی و مکانیک مکاتبه شد که در گام اول 500 نفر معرفی و پس از انجام مصاحبههای حضوری 200 نفر انتخاب شدند.
وی ادامه داد: نیروهای انسانی انتخاب شده پس از گذران شش ماه دوره آموزشی فشرده و پس از یک سال و نیم کار هم اکنون به نیروهای مجرب و متخصصی تبدیل شدهاند که توان راهاندازی یک پالایشگاه را دارند.
صفوت گفت: این شرکت در سال 1388 با هدف انجام فعالیتهای مربوط به راهاندازی و بهرهبرداری از تاسیسات صنایع نفت و گاز در جزیره کیش و با مشارکت یک شرکت خارجی و شرکت پترو پارس ایران تاسیس شد.
وی ادامه داد: شرکت POMC با تکیه بر توانمندیهای داخلی و همچنین منابع و مهارتهای طرف خارجی خود، تا کنون توانسته است نقش بهسزایی در اجرای پروژههای مختلف در صنعت نفت و گاز بازی کند.