رئیس مخابرات و فناوری اطلاعات پالایشگاه پنجم پارس جنوبی خبر داد
تقویت ارتباطات رادیویی و بیسیم در مجتمع گاز پارس جنوبی
رئیس مخابرات و فناوری اطلاعات پالایشگاه پنجم پارس جنوبی از تقویت ارتباطات رادیویی و بیسیمی در مجتمع گاز پارس جنوبی خبر داد
92/06/04.
به گزارش خبرگزاری فارس از عسلویه، رضا عزیزی شامگاه یکشنبه در بازدید از طرحهای مخابراتی مجتمع گازی اظهار داشت: مجتمع گازی نقش اساسی در تولید گاز کشور و تامین سبد انرژی کشور دارد.
وی افزود: نقش مخابرات و فناوری در این مجتمع بسیار پررنگ و تاثیرگذار است و در مسیر تقویت این مجموعه اهتمام داریم.
رئیس مخابرات و فناوری اطلاعات پالایشگاه پنجم خاطرنشان کرد: از جمله وظایف واحد ICT پالایشگاه پنجم در بازه تعمیرات اساسی، برقراری ارتباطات بیسیمی، تلفنی، شبکهای و تصویری (دوربینهای مدار بسته) و اطمینان از دسترسی همکاران تعمیراتی به همه وسایل ارتباطاتی است.
عزیزی تصریح کرد: یکی از حیاتیترین سرویسهای مخابرات در دوره تعمیرات اساسی، ارتباطات رادیویی و بیسیمها است؛ زیرا در دسترسترین راه ارتباطی در بین همکاران مستقر در سایت، مدیران و اتاق کنترل در همه نقاط سایت است.
این مسئول گفت: بدون داشتن بیسیم بهعنوان ابزار کلیدی، کارهای تعمیرات اساسی بهخوبی پیش نخواهد رفت تا جایی که از کار افتادن این سیستم میتواند باعث ایجاد اختلال در تعمیرات اساسی و برنامههای زمانبندی از پیش تعیین شده شود.
وی یادآور شد: قبل از شروع تعمیرات اساسی کلیه بیسیمها و مراکز رادیویی و قطعات یدکی مربوطه، مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفته و با آمادگی کامل در اختیار همکاران قرار میگیرد.
رئیس واحد ICT پالایشگاه پنجم با اشاره به نقش مهم واحد رادیو اظهار داشت: با افزایش بار ترافیکی در این ایام، برقراری حداکثری لینکها و کانالها، ایجاد کانالهای اضطراری، مانیتورینگ مداوم ترافیک شبکه رادیو و ارائه سایر خدمات در این زمینه نظیر تامین باتریها و ... از فعالیتهای مضاعف همکاران واحد رادیو است.
عزیزی با بیان اینکه نقش شبکه و IT نیز بسیار سرنوشتساز است، گفت: با ایجاد شبکه در کانکسهای گروه تعمیرات اساسی و ارتباط با شبکه اینترانت گسترده و یکپارچه پالایشگاه و مجتمع و تحویل سختافزارهای لازم، ایجاد اکانتها و دسترسیها و سایر خدمات موردنیاز، تمام نیازهای مکاتباتی اعم از سیستمهای اتوماسیون اداری، ایمیل داخلی، سیستم گزارشات و پرمیت و ... برای همکاران گروه تعمیرات فراهم میشود و با استفاده از بستر شبکه و نرمافزارهایی نظیر CMMS (ثبت درخواست کار) کارها بهسرعت انجام گرفته و از طولانی شدن زمان مکاتبات جلوگیری میشود.
وی اضافه کرد: مدیریت و مانیتورینگ شبکه و ساختارها به منظور دسترسی در زمان بحران و بالا بردن ضریب اطمینان و پایداری شبکه در این ایام با حساسیت بیشتری انجام میپذیرد؛ همچنین از طریق ارتباطات موجود بر بستر شبکه فیبرنوری در سطح شرکت، به سهولت میتوان با سکو و سایر فازهای مجتمع ارتباط برقرار کرد.
رئیس مخابرات و فناوری اطلاعات پالایشگاه پنجم در ادامه گفت: سیستم مراکز تلفن نیز بهعنوان یکی از سیستمهای کلیدی مخابرات و فناوری اطلاعات مجتمع توسط همکاران شاغل در گروه مراکز تلفن مورد بازبینی و بررسی قرار گرفته و ضمن حصول اطمینان از برقراری ارتباطات تلفنی داخلی و خارجی بین مراکز تلفن و شرکت مخابرات ایران و تلفنهای اضطراری، تلفنهای عمومی مستقر در تمام نقاط سایت و... باعث اطمینانخاطر همکاران گروه تعمیرات از داشتن یک ارتباط مطمئن قبل از شروع تعمیرات و نیز در طول این دوره میشود