>> صفحه اصلی
         >> درباره روسانا
         >> اخبار
         >> مقالات
         >> تماس با ما
         >> نمایشگاهها









 
جستجو در سایت
رویکرد آموزشی مدیریت بحران را توانمند می‌کند

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری:

رویکرد آموزشی مدیریت بحران را توانمند می‌کند

خبرگزاری فارس: مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل گفت: رویکرد آموزشی و نظام‌مند کردن برنامه‌های مدیریت بحران به تقویت و بروز خلاقیت بیشتر در این حوزه کمک می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، نجات عبداللهی عصر امروز در اولین جلسه کارگروه تخصصی آتش‌نشانی، مواد خطرناک، انتقال و تدفین اموات در اردبیل اظهار داشت: مدیریت بحران مؤثر نیازمند چنین رویکرد آموزشی و نظام‌مند است تا بتوان به سرعت مشکلات و نارسایی‌ها را برطرف کرد.

وی به وظایف و اهداف این کارگروه در مراحل چهارگانه مدیریت بحران اشاره کرد و افزود: پیش‌بینی و پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی از جمله این اصول است که باید مورد توجه و اهتمام قرار گیرد.

عبداللهی تصریح کرد: تحویل اجساد، احراز هویت اجساد بیش از تدفین، احداث غسالخانه‌های مردانه و زنانه، تأمین روحانی برای انجام مراسم غسل و تدفین مطابق موازین شرعی از جمله مواردی است که شهرداری‌ها و شوراها باید به آن در قالب سازمان آرامستان‌ها توجه کنند.

این مسئول همچنین از آماده‌سازی خودروهای امدادی و آمبولانس‌ها برای انتقال اجساد و آماده‌سازی قبور مورد نیاز تاکید کرد و ادامه داد: پیش‌بینی شرایط نیاز به دفن دسته جمعی اموات و ارایه مشخصات کامل دفن‌شدگان به سازمان ثبت احوال از جمله وظایف تعیین شده برای این کارگروه است.

وی بر لزوم حفظ آمادگی اعضای کارگروه برای مواجهه با حوادث و رفع پیامدهای ناگوار آن تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری خاطر نشان کرد: ‌داشتن یک برنامه عملیاتی در مواجهه با بحران نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و ارایه آمار و اطلاعات دقیق از امکانات و تجهیزات موجود است که می‌طلبد راهکارهای شرایط بحرانی تدوین و مدیریت شود.

عبداللهی اضافه کرد: پیش‌بینی بررسی بحران باید بر پایه صحیح و عملی طرح‌ریزی شده و در مدیریت بهینه سازمان‌ها لحاظ شود.

وی با بیان اینکه در کشور ما سالانه حوادث مختلفی رخ داده که برای جلوگیری از آسیب‌های این سوانح و حوادث باید اعضای کارگروه از آمادگی بیشتری برخوردار باشند، بیان کرد: در چنین شرایطی مدیریت بحران مؤثر نیازمند رویکرد دقیق و منسجم است که باید آموزش در آن اصل قرار گیرد.

عبداللهی در ادامه یادآور شد: باید در اجرای پروژه‌ها به نقاط فنی و ایمنی و رعایت اصول استاندارد در راستای مقاوم‌سازی و ایمن‌سازی ساختمان‌ها نظارت عالیه را شاهد باشیم تا در مواقع بحران دچار مشکل نشویم.

این مسئول آموزش را یکی از مصادیق بارز برای پیشگیری از حوادث اعلام کرد و گفت: برای بالا بردن سطح آگاهی آتش‌نشانان بایستی نیروهای شاغل آموزش‌های لازم را به‌بینند.

وی همچنین حفظ آمادگی جسمانی برای مقابله با تمامی آتش‌‌سوزی‌ها را خاطر نشان کرد و افزود: با استفاده بهینه از امکانات و تجهیزات اقدامات اساسی در راستای کاهش حوادث باید به عمل آید.

عبداللهی تشکیل زیر گروه‌های بیمه، تدفین، آتش‌نشانی، بازسازی و بازتوانی، تهیه طرح جامع خطرپذیری، تهیه بانک اطلاعاتی از تجهیزات و امکانات و ماشین‌آلات در شهرستان‌ها را در کاهش خسارت ناشی از حوادث مهم و مؤثر ارزیابی کرد.

91/11/24

    
لیست موضوعات
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد موسسه رایزنی و سلوک آموزش نوا محفوظ می باشد.
طراحی سایت و میزبانی وب : ایران طراح