>> صفحه اصلی
         >> درباره روسانا
         >> اخبار
         >> مقالات
         >> تماس با ما
         >> نمایشگاهها









 
جستجو در سایت
وظیفه ستاد بحران کاهش دامنه خسارت‌های پیش‌بینی نشده است

سرپرست فرمانداری شهرستان صحنه

وظیفه ستاد بحران کاهش دامنه خسارت‌های پیش‌بینی نشده است

خبرگزاری فارس: سرپرست فرمانداری صحنه گفت: وظیفه ستاد بحران کاهش دامنه خسارت‌های پیش‌بینی نشده است و ملاک ارزیابی دستگاه‌های عضو ستاد بحران، سرعت عمل آنان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سیدموسی موسوی‌فرد در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان صحنه اظهار داشت: سرعت عمل دستگاه‌های عضو ستاد بحران شهرستان ملاک ارزیابی آنان است.

موسوی‌فرد ادامه داد: وظیفه ستاد بحران کاهش دامنه خسارت‌های پیش‌بینی نشده است و ملاک ارزیابی دستگاه‌های عضو ستاد بحران شهرستان صحنه، سرعت عمل آنان است.

وی تصریح کرد: آمادگی تجهیزات، سرعت عمل و هماهنگی بین اعضای ستاد در کاهش خسارت و امدادرسانی به آسیب‌دیدگان بسیار موثر و نشانه کارآمدی و به‌روز بودن ستاد مدیریت بحران است.

موسوی‌فرد افزود: شهرستان صحنه به‌دلیل موقعیت خاص جغرافیایی یکی از حساس‌ترین نقاط حادثه‌خیز استان کرمانشاه است و همواره در معرض خطرات ناشی از سوانح طبیعی و غیرطبیعی است و دستگاه‌های عضو ستاد بحران باید متناسب با حوادث احتمالی مجهز و آماده باشند.

رئیس ستاد مدیریت بحران صحنه با اشاره به آمادگی کامل همه دستگاه‌های این شهرستان، تاکید کرد: با توجه به بازدیدهای سرزده و دوره‌ای از دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران، این دستگاه‌ها از توان نیرویی و تجهیزاتی مناسبی برخوردارند.

وی تعیین کمپ اضطراری اسکان موقت برای زمان بحران، برگزاری رزمایش‌های دوره‌ای امداد و نجات، آمادگی کامل ماشین‌آلات راهداری و برف‌روبی،برگزاری کارگاه‌های آموزشی یک‌روزه امداد و نجات، کمک‌های اولیه، اطفاء حریق ویژه دهیاران این شهرستان با هدف مدیریت بحران و حوادث در روستاها را از جمله مهم‌ترین مصوبات این نشست عنوان کرد.

*طرح های توسعه کشاورزی صحنه بیش از 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

عبادالله پروانه گفت: طرح‌های توسعه کشاورزی صحنه بیش از 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون بیش از 434 طرح در شورای توسعه کشاورزی این شهرستان با اختصاص اعتباری بالغ بر 390 میلیارد و 188 میلیون ریال به تصویب رسیده است.

پروانه سهم شهرستان صحنه از اعتبارات توسعه کشاورزی را بیش از 74 میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: این در حالی است که تاکنون 219 فقره طرح به مبلغ 72 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات طرح توسعه کشاورزی این شهرستان از سوی بانک‌های عامل با مجریان طرح‌ها انعقاد قرارداد شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صحنه با بیان این‌که هم‌اکنون 152 بهره‌بردار موفق به دریافت تسهیلات از بانک‌های عامل شده‌اند، افزود: تاکنون به مجریان طرح‌ها مبلغ 46 میلیارد و 407 میلیون ریال تسهیلات از سوی بانک‌ها پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: عمده طرح‌های تصویب شده در این شهرستان شامل پرواربندی، مرغ‌داری، تولید و پرورش زنبور عسل، توسعه باغات، کشت گیاهان دارویی، تولید قارچ و احداث مجتمع گل‌خانه‌ای است.

پروانه میزان اراضی منابع ملی شناسایی شده این شهرستان را 11 هزار و 134 هکتار عنوان کرد و گفت: از این میزان 1982 هکتار برای توسعه بخش کشاورزی تخصیص داده شد که تاکنون 163 هکتار از این اراضی با مجریان طرح‌ها انعقاد قرارداد شده است.

وی تصریح کرد: این اراضی به‌صورت اجاره و موقت تحویل متقاضیان خواهد شد و در صورت اجرای طرح به‌طور کامل این زمین‌ها به‌طور دائم در اختیار مجریان طرح قرار می‌گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صحنه با بیان این‌که اجرای کامل طرح‌های توسعه کشاورزی نوید بخش جهشی چشم‌گیر در بخش کشاورزی و رونق اقتصادی منطقه خواهد بود، خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی با توجه به رشد جمعیت، تحولات سیاسی و اقتصادی، ضرورت استقلال اقتصادی نقش کشاورزی را پراهمیت جلوه می‌دهد که در این طرح از همه امکانات موجود کمک گرفته‌ایم تا هرچه بهتر و بیشتر این استقلال اقتصادی تبدیل به عمل شود.

91/10/16

    
لیست موضوعات
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد موسسه رایزنی و سلوک آموزش نوا محفوظ می باشد.
طراحی سایت و میزبانی وب : ایران طراح