رئیس جهاد کشاورزی مازندران:
ساز و کارهای پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی اجرا شود
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ما باید برای تک تک کشاورزان برنامهریزی مدونی داشته و ساز و کارهای پدافند غیرعامل را در بخش کشاورزی به طور جدی پیگیری و اجرا کنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، رضا عظیمی صبح امروز در کارگاه آموزشی احصای تهدیدات حوزه جهاد کشاورزی تولید ملی - جنگ اقتصادی و اگرو تروریسم با رویکرد پدافند غیرعامل در محل سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد اظهار داشت: پدافند غیرعامل یکی از ضروریات مدیریتی هر جامعهای است که در زندگی روزمره نیز به آن نیازمندیم.
وی با بیان اینکه امنیت و استراتژی نظام بر اساس امنیت غذایی کشور است، تصریح کرد: استان مازندران نقش اول و تعیین کنندهای در تامین امنیت غذایی کشور داشته و در تولید 22 نوع محصول کشاورزی جایگاه ویژه و ممتازی دارد و قطب ویژه کشاورزی کشور نیز است.
عظیمی با اشاره به اینکه مازندران بیش از 40 درصد برنج کشور را تامین میکند و جایگاه ویژهای را در امنیت غذایی کشور به خود اختصاص داده خاطرنشان کرد: مازندران با توجه به جایگاه ارزنده در تامین امنیت غذایی کشور، در پدافند غیرعامل و در زمان تحریمهای اقتصادی نقش اساسی و تعیین کنندهای را در کشور بر عهده دارد و باید مورد توجه ویژه دستاندرکاران و مسئولان قرار گیرد.
وی با تاکید به اینکه پدافند غیرعامل از مباحث مهم مدیریتی است که باید برای استفاده ساختار مدیریتی در بحث امنیت غذایی و پایداری تولید مورد استفاده قرار گیرد، به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره فرهنگ و مدیریت جهادی اشاره کرد و بیان داشت: ما باید برای تک تک کشاورزان برنامهریزی مدونی داشته و ساز و کارهای پدافند غیرعامل را در بخش کشاورزی به طور جدی پیگیری و اجرا کنیم، چون این بخش در امنیت غذایی و استقلال و خودکفایی کشور نقش بسیار مهمی را ایفا میکند.
مدیر بخش کنترل بیولوژیک و غیر شیمیایی و دبیر کمیته پدافند غیرعامل سازمان حفظ نباتات کشور نیز پدافند غیرعامل را مجموعه اقدامات غیر مسلحانه که سبب افزایش پایداری و توان مقابله با دشمن میشود عنوان کرد و گفت: تأمین امنیت غذایی یکی از مؤلفههای اصلی امنیت یک کشور است.
مجید جلالینیا با اشاره به اینکه امنیت غذایی کشور در حال حاضر بالاتر از 95 درصد است، مراکز پدافند غیرعامل را سه دسته حیاتی، حساس و مهم برشمرد و خاطر نشان کرد: تمام طرحهایی که در حوزه وزارت جهاد کشاورزی انجام میگیرد، دیدگاههای پدافند غیرعامل در آن دیده شود.
وی با بیان اهداف پدافند غیرعامل، تاریخچه پدافند غیرعامل در کشور، جنگ اقتصادی و اگرو تروریسم، توجه به مباحث قرنطینهای در مبادی ورودی محصولات کشاورزی، نهادهها و ... به کشور را مورد تأکید قرارداد و راهکارها و اقدامات پیشگیرانه از ورود آفات و بیماریها با واردات محصولات کشاورزی را برای جلوگیری از شیوع انواع بیماریها و سلامت جامعه و هزینهها و پیامدهای آن را بسیار مهم دانست.
به گزارش فارس، در پایان این کارگاه آموزشی با انجام آزمون برای تمام شرکتکنندگان گواهی نامه آموزشی صادر شد.
91/08/30